Centar je oduvijek bio mjesto koncentracije svih dešavanja, a tvrđava KASTEL druženja i kulturnih događaja. Upravo na distanci između ova dva pomenuta mjesta nastaje moderna poslovna zgrada TS Centar. Svojom arhitekturom i sadržajima svjesno se veže za navedene vrijednosti.

Zašto TS CENTAR predstavlja pouzdano pravi odabir za poslovanje Vaše kompanije?

TS CENTAR je moderna poslovna zgrada A+ kategorije sa kompletnim upravljanjem FACILITY AND PROPERTY MANAGEMENT-a, odnosno administrativno-operativnim nadzorom, nadzorom nad održavanjem i popravkama, kao i dodatnim uslugama za sve zakupce.

Posebna pažnja je posvećena fleksibilnosti organizacije, gdje je zahvaljujući najboljim tehničkim i dizajnerskim rješenjima enterijera moguće na više različitih načina organizovati i koristiti prostor, bilo kao “open space” ili kao pojedinačne kancelarije. 

Kompletan sistem podova je projektovan rješenjem podignutih podova, sa mogućnošću pristupa, ispod kojih su smještene kompletne instalacije. Ovo savremeno projektantsko rješenje garantuje sigurnost i jedno je od najčešće svjetski preporučenih sistemskih rešenja pri projektovanju.

 

Dodatna prednost je ta što enterijer uključuje i posebno uređene zone za odmor i relaksaciju sa terasama, koje imaju za cilj da zaposlenima omoguće kvalitetnu razonodu i predah, istovremeno pružajući mogućnost da u prijatnom ambijentu uživaju u pogledu na tvrđavu Kastel.

 

U prizemlju objekta planirani su lokal za ugostiteljstvo (bar i restoran) i moderno opremljena konferencijska sala.

 

Na krovu objekta planirana je Open Air Terrace sa ciljem zajedničkog korištenja za sve buduće zakupce.

 

Zakupcima su omogućene dodatne usluge administrativno-operativnog nadzora, nadzora nad održavanjem i popravkama, te usluga čišćenja i higijene zajedničkih prostorija.

Prostori od 377㎡ do 3700㎡

Prostori od 377㎡ do 3700㎡

Smart Office sistem

Custom Design

U okviru kompletne ponude, spremni smo Vam ponuditi i uslugu kreiranje prostora po Vašoj mjeri, odnosno usluge arhitektonskog projektovanja i nadzora uređenja enterijera, te podrške u odabiru i izradi namještaja (konsalting).

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili su Vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ispod.