O investitoru

 

TEHNOSINT doo je osnovan 1992. godine, kao mala porodična firma za trgovinu, a nekoliko godina kasnije kompanija proširuje svoje poslovanje u proizvodnu djelatnost.

 

TEHNOSINT Group danas zapošljava preko 50 zaposlenih.

 

Raspolažemo svom neophodnom infrastrukturom za uspješno i savremeno poslovanje, sa centralnim sjedištem u Laktašima, gdje se nalazi poslovna zgrada i proizvodni kompleks.
Bitnu ulogu u funkcionisanju kompanije imaju i poslovnice u Banjoj Luci, Sarajevu, te predstavništvo BEOSINT d.o.o. u Beogradu.

TEHNOSINT GROUP

28

GODINA

postojanja
Zašto mi?

Izgradili smo moderan poslovni sistem koji je organizovan u tri poslovna segmenta:

TEHNOSINT Investiciona gradnja, kao poslovni segment TEHNOSINT GROUP, na domaćem tržištu je prepoznata kao siguran i pouzdan partner u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija, kontinuirano stičući povjerenje kod sadašnjih i budućih kupaca.

 

Izdvajamo se kao investitor koji posjeduje sopstveni tim za projektovanje, inžinjering za praćenje i nadzor projekata, sa nizom uspješno realizovanih projekata. Moderan i jedinstven koncept gradnje, profesionalno vođenje projekata, primjena najviših građevinskih standarda, kao i poštovanje ekoloških zahteva kroz primjenu energetski efikasnih materijala – samo su neki od principa našeg poslovanja.

preko

0
izgrađenog stambenog prostora

preko

0
poslovnih objekata

preko

0
stanova

preko

0
zadovoljnih kupaca

preko

0
poziva da gradimo za Vas