BULEVAR CENTAR

 

JEDINSTVENA LOKACIJA
Na jednoj od najboljih lokacija u gradu, odlično povezanom sa ostalim dijelovima grada, osmišljen je projekat Bulevar Centar. Bulevar Centar se nalazi u strogom centru Banje Luke, na uglu ulica Jovana Dučića i Marije Bursać. Iako u centru zbivanja, objekat je povučen od najprometnijih saobraćajnica što omogućava miran porodični život. U blizini se nalaze svi važniji sadržaji poput škole, dječijeg igrališta, trgovina, parka, zdravstvene ustanove ili kraće rečeno, sve na dohvat ruke. Toplinu Vašeg doma očuvaće stanovi građeni po najvišim standardima i principima energetske efikasnosti. Kvalitetno opremljen životni prostor obezbjediće Vam funkcionalnost i sigurnost, a moderan dizajn učiniće ga prijatnim i udobnim.

KONCEPT PROJEKTA
Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju. Najviši nivo opremljenosti, uvođenje najmodernijih sistema gradnje i tehnologije, te vrhunski završni elementi izdvajaju Bulevar Centar kao moderan koncept stanovanja na jedinstvenoj lokaciji u gradu. Mali broj stanova, projektovane mirne djelatnosti u komercijalnom dijelu objekta, garantuju prijatan i udoban način življenja.

TEHNIČKI DETALJI PROJEKTA
Stambeno-poslovni objekat je podijeljen na dvije lamele s pripadajućom podzemnom parking garažom. Objekat je spratnosti P+3+Pe, gdje su prizemlje i dio prve etaže projektovani kao poslovni a 2, 3. i poveučena etaža kao stambeni prostor. Podzemna etaža je rojektovana za 21 parking mjesto. Ukupno je isprojektovano 9 stambenih jedinica i 3 poslovna prostora u LAMELI 1 te 9 stambenih jedinica i 3 poslovna prostora u LAMELI 2.

VISOKI STANDARDI ENERGETSKE EFIKASNOSTI
Projektovali smo objekat prema visokim zahtijevima evropskih standarda o energetskoj efikasnosti. Uz veliku odgovornost prema životnoj sredini, energetskim izvorima i potrošnji energije dali smo najbolje odgovore u gradnji Bulevar Centra, koji je prilagođen prvenstveno budućim stanarima. Vrhunske ventilirajuće fasade u kombinaciji sa specijalnim izolacionim materijalima biće sistemska rješenja za toplotnu i zvučnu izolaciju objekta. Niskoenergetski toplotni gubici biće smanjeni na najmanji procenat korištenjem novih sistema prozorskih otvora i svjetlosnih zastora.

ELEMENTI OPREMANJA
Masivni podovi i parketi autentičnog stila i najkvalitetnije obrade biće korišteni kao završne podne obloge. Unutrašnja vrata i drvenarija renomiranih proizvođača. Granitne italijanske pločice vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Ekskluzivne kupatilske sanitarije. Ulazna vrata stanova su sigurnosna i protivpožarna sa najsavremenijim sigurnosnim sistemima zaključavanja. Unutrašnja ograda je projektovana od inox profila, a vanjska ograda od lemeliranog sigurnosnog stakla.
Svi završni elementi opremanja i enterijera biće birani u direktnoj saradnji sa kupcima, kako bi realizovan projekat bio u skladu sa stilom i zahtjevima budućih stanara.

MODERNI SISTEMI
Objekat je opremljen najsavremenijom bezbednosnom opremom. Projektovani su sistemi vrhunske zaštite od protivpožarnosti, kao i sistemi sigurnosti Vašeg životnog prostora (video nadzor i kontrola pristupa). I pored vrhunskih sistema toplotne izolacije, osmisli smo sistemsko rješenje klimatizacije stanova kroz split sisteme, sa centralizovanom vanjskom jedinicom, te raspoređenim unutrašnjim jedinicama. Osmislili smo i sistem upravljanje temperaturom u Vašem životnom prostoru preko nezavisne termoregulacije za svaki stan pojedinačno. Udobnost i komfor podignut je na viši nivo uvođenjem sistema podnog grijanja na dijelovima sa keramičkim podnim oblogama. Fasadna stolarija objekta u prizemlju je aluminijumska i ostakljena termoizolirajućim sigurnosnim staklom, a na stambenim etažama čine otvori od PVC profila u kombinaciji sa ALU oblogama.
Veliki prozorski otvori pružaju stanovima optimalnu svjetlost koju možete kontrolisati daljinskim sistemom podizanja i spuštanja sjenila (roletni).

SERVIS I GARANCIJA
Do 4 godine garancije na kvalitet izrade objekta. Pored redovne garancije, vodimo računa o održavanju i funkcionalnosti objekta i izlazimo u susret potrebama i željama stanara kroz organizovani stanarski servis u garantnom roku.

Stanovi:

 

PROJEKAT
KATALOG
U blizini

Lokacija


Gimnazija


Dječije igralište


Ulica Jovana Dučića


Park


Fontana


ulica Marije Bursać